w

Nordlysjakt på Ski

16.05.201810:02 Kristin

Målselv Fjellandsby ligger i innlandet. Klimaforholdene i dette området gir våre gjester en utmerket sjanse til å se dette uforglemmelige naturfenomenet. 

På denne turen vil du gå på langrenn med en guide på preparerte løyper. Løypene er egnet for nybegynnere, men det er også mulig å gå på truger istedenfor ski hvis du foretrekker det. Løypen fører til et sted uten kunstlys - perfekt for å se nordlyset. 

Guiden vil dele historier og informasjon om nordlyset rundt et bål hvor du vil bli servert varm drikke og snacks. Du vil også få tips til hvordan du fotograferer Nordlyset med eget kamera. 

Nordlyset er et naturlig fenomen og vi kan derfor ikke garantere når det vil komme til syne. Opplevelsen om å lære om nordlys og å være ute i et arktisk miljø vil imidlertid gi deg et livslangt minne. 

Vi tilbyr varme klær og sko for å holde deg varm under turen.


Pris:

Voksen (16+): 1295,-
Barn (10-15 år): 910,-


Inkludert i prisen: 

Guide
Skiutstyr
Varm drikke og snacks
Varme klær


Transport: 

Fra desember til slutten av mars går det daglig buss fra Tromsø til Målselv Fjellandsby. Bussen henter deg i Tromsø (utenfor Scandic Ishavshotell) kl. 09.00 og turen til Målselv Fjellandsby vil ta omtrent 2 timer. Bussen kjører tilbake til Tromsø kl. 15.45. 

Du kan også kjøre til Målselv Fjellandsby med egen bil. 


Annen informasjon:

Denne aktiviteten kan du oppleve mellom november og april. Vi har kapasitet til maks 15 personer per tur.