Arctic Race of Norway

06.08.202113:25 Stefan Swiecki
LØRDAG 7.AUG - ARCTIC RACE of NORWAY
2 dager til det igjen braker løs og Målselv Fjellandsby igjen skal ha målgang på Dronningetappen. Det skal bli fantastisk 
VIKTIG Å VITE:
Anlegget (kafe/pub) åpner 12.00
Kl 14.00 åpner salgsbodene i kohort 3 og 4.
Ca 15.00 er det målgang for rulleskiløpet
Ca 18.00 er det målgang for ARoN
Kl 19.00 er det offisielle arrangementet over.
Vi har lov til å ha 4 kohorter a 200 personer ved målområdet. K1, K2, K3 og K4. Inngang er gratis, men når en kohort er full så må man evnt gå inn i neste. Se kohort-kartet på bildet, og her er prinsippet første mann til mølla.....
MÅLSELV KOMMUNE har oppgaven med å lede publikum inn på området og tar seg av alt av registrering osv. Det er servering i alle 4 kohorter og også tilgang til mobile toaletter. Er man først kommet inn i en kohort så er det ikke mulig å forflytte seg til en av de andre ila arrangementet.
Det er ikke parkeringsmulighet i Fjellandsbyen denne dagen, men man kan kjøre inn frem til kl 14.00 for å sette av passasjerer ved Røde Kors-stasjonen. Der etter må man kjøre ned, parkere i "Rognmogruva" (det store grustaket) og spasere opp.
På kvelden vil det bli "AFTER BIKE PARTY" m/GRILL i og utenfor puben, men pga av covid-begrensingene vil det være et begrenset antall publikum som kan komme. Og det vil først og fremst være de som allerede er i kohort 2.
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox