w

Nordlysopplevelse i lavvo

Målselv Fjellandsby ligger perfekt til for uforglemmelige nordlysopplevelser. Med tørt og stabilt klima på innlandet er sjansene store for å kunne oppleve nordlyset her.

26.04.201810:27 Kristin

Vår guide tar deg imot i en oppvarmet lavvo. Sittende rundt bålet blir det delt historier og informasjon om nordlys i tillegg til at du får servert ett enkelt måltid. Etter dette tar guiden deg med på en 1.5 km lang trugetur gjennom skogen for å oppleve nordlys i naturskjønne omgivelser.

Som en del av turen får du varme klær, varme sko og informasjon/tips om hvordan du fotograferer nordlyset med eget kamera.


Nordlyset er et naturfenomen og vi kan derfor ikke garantere at det vil vises. Vi kan imidlertid garantere en uforglemmelig tur i den fantastiske naturen i Målselv. 


Pris:

Voksen (16+): 1295,-
Barn: 30% rabatt


Inkludert i prisen:

Guide
Lett måltid
Truger


Transport:

Fra desember til slutten av mars går det daglig buss fra Tromsø til Målselv Fjellandsby. Bussen henter gjestene i Tromsø (utenfor Scandic Ishavshotell) kl. 09.00, og turen til Målselv Fjellandsby vil ta omtrent 2 timer. Bussen kjører tilbake til Tromsø kl. 15.45.

Du kan også kjøre til Målselv Fjellandsby med egen bil.


Annen informasjon:

Denne aktiviteten kan du oppleve fra oktober til mai og aktiviteten varer i 3 timer. Vi har kapasitet til grupper på 2-25 personer.