w

SLALOM - LØYPEKART

Løyper som passer alle!
22.10.201714:10 Tony Høgtun-Liafjell

I Målselv Fjellandsby finner du flotte bakker for hele familien - designet for å gi en utfordring for nybegynnere og erfarne skiløpere. Målselv Fjellandsby har totalt 13 km nedfarter, deriblant 14 separate løp.
Rett i sentrum av feriestedet er et spesielt barneområde for våre yngste gjester, med barnebånd (50 m) og en skiheis (175 m), samt en mini-nedoverbakke.
Den erfarne skiløper kan komme til toppen av fjellet ved å bruke Rognmoskråningen (1,4 km) eller kjøre opp til sentrum av byen.
Fra toppen av Rognmobakken kan du stå på ski nedover Saglibakken (2,4 km). Der deles løypen i to, slik at du kan stå på ski på preparert sti eller off-piste i samme bakke.
Fra sentrum av feriestedet kan du ta toppheisen (650 m) opp til en høyde på 550 m over havet. Fra toppen kan du velge mellom to løyper: ved siden av heisen eller på sidebakken (3,2 km) når snøforholdene tillater det.

Toppskaret er også der du finner vår ski-/snowboardpark med store hopp, skinner og bokser for å gi utfordringer til store og små. Med svarte (utfordrende) og røde (moderate) løyper samt en løype med lavere vanskelighetsgrad nær skogen, er det gode muligheter for de som leter etter litt tøffere handling!

Nye stier og løyper i Målselv Fjellandsby
Den nye bakken, som er 750 m lang, kalles Slagstadbakken til ære for grunneieren. Det er en utfordrende løype. Kjøringen starter fra toppen av Rognmobakken og deretter inn i skogen. Du har valget om å komme tilbake til Rognmobakken eller inn i Saglibakken.

Se løypekartet

Relaterte artikler

google map